Hej!

Tävlingen på Stockholms Golfklubb är färdigspelad och tack till er som kom ut och tittade! Jag slutade på en delad 6e plats med scorerna 69 och 70 (+1). Banan var i kanonskick och under finaldagen var greenerna extra uttorkade vilket gjorde dem väldigt snabba! Kul och utmanande uppsättning av banan och extra viktigt var att ligga på rätt sida flaggan för enklast putt. Mitt spel var bra och jag nosade på vinsten men hade lite oflyt emellan åt. Så är golf ibland och det är bara att jobba vidare på de områden jag behöver förbättra med målsättningen att vinna tävlingar.

På söndag åker Stockholms elitlag ned mot Barsebäck Golfklubb för att spela klubblags-SM. Vi är sex spelare i laget och kommer tillsammans fördela ut oss över 4 dagars tävlingsspel med spelform av foursome, bästboll och singelspel. Flera Challenge och europatour spelare kommer hem till Sverige för att representera sin klubb.

Följ mig via min hemsida www.victortarnstrom.com där jag lägger ut resultatlänk till klubblags-SM (Tävlingskalender) som spelas den 19-22 juli.

Vinnare av utlottningen för Lannalodge Open , där jag placerade mig delad 4a , meddelas snart.

 

Bästa Hälsningar

Victor Tärnström