Hej!

Tävlingarna har börjat för året och nyligen har jag varit i Spanien och spelat Winter Series. De två tävlingarna gick på Lumine GC som är Europatour kvalets finalbana.
Efter mycket träning i vinter på JS Golf, spel och tävling i Portugal kände jag mig laddad inför tävlingsstarten på Nordic golf League under förra veckan.

Tyvärr och mycket frustrerande så scorade jag inte alls vad jag trodde på. Gjorde många bra saker och slag under tävlingarna men hade en del snea, kostsamma slag och ej tillräckligt bra puttning för att prestera bra. Som tur var har denna anläggning väldigt fina träningsområden så jag kunde på ett bra sätt finslipa spelet.

Trots detta så ser jag positivt på framtiden! Det var liknande tendenser som jag tidigare haft och jag har en plan tillsammans med mina tränare för att förbättra dem. Nu kommer jag vara hemma i Sverige runt ca 10 dagar tills att jag åker till Spanien på Johan Tärnströms nästa golfresa. Kommer bli kul att få jobba och träffa resenärerna men också få möjligheten att träna och spela. Under april arrangeras två stycken liknande resor. Ser fram emot det!J

Idag var jag i Uppsala och träffade min mentala coach, Jonnie Eriksson, och gick igenom det jag ska fortsätta att förbättra. Kommer tillbringa tid på gymmet under veckan för att stärka kroppen ytterligare och likaså på JS Golf där jag fortsätter att träna på de saker jag och min pappa Johan kommit överens om. Det känns mycket bra och ska bli kul att förbereda mig under våren inför nästa tävling i maj på Nordic golf League.

 

Bästa Hälsningar

Victor Tärnström