En bra tävling som resulterade i en delad 4e plats på Fjällbacka Golfklubb, den första tävlingen för året på Swedish golf tour i Sverige. Jag spelade stabilt över alla 3 rundor och är nöjd med hur jag hanterade mina processmål under tävlingen som är en viktig nyckel till att spela bra golf. 

Jag kan fortfarande förbättra alla delar av mitt spel och behöver göra för att spela på den nivå jag vill. Men just denna tävling utförde jag närspelet och wedgar på en mycket hög nivå och det tar jag med mig. 

Målet för säsongen är att placera mig topp 5 på totalrankingen (Nordic golf League) efter årets slut för att få spelrättighet på Challenge tour under nästa år. Då behöver jag vinna åtminstone en tävling under säsongen och fortsätta prestera på liknande eller bättre nivå.

Nu är jag hemma en vecka för att vila och träna inför nästa tävling på Barsebäck Golfklubb (Swedish golf tour) som spelas den 30 – 1 juni. Ni kan följa tävlingen via http://eccotour.org eller swedishgolftour.se 

Bästa Hälsningar

Victor