Hej!

Hoppas att det är bra med er i alla nu i starten av sommaren och att ni hunnit med att spela lite golf! Vill passa på att tacka er igen för att ni är med och stöttar min satsning! Ett par nya som köpt sig en Victors Vänner piké och även tack till Greger och Kerstin Wedin som börjat sponsra min satsning!

Tävlingssäsongen är i full gång och sedan i början av maj har jag spelat 3 st tävlingar påNordic golf League, en i Danmark och två i Sverige. Jag har missat cutten med 1 och 2 slag och placerat mig på delad 4:e plats i en av tävlingarna (score: – 8), vilket var
bra! 🙂

Jag har under alla tävlingar i flera delar av spelet presterat bra men haft ett par bitar som jag behöver förbättra. Denna vecka är jag på hemmaplan och tränar så ett bra tillfälle att vässa ihop spelet mer som jag vill ha det tillsammans med mina coacher.

Mina nästkommande tävlingar spelas den 13-15 juni på Österlen Golfklubb (Djupadal) och i Norge på Fredrikstad Golfklubb den 18-20 juni samt British Open kvalet den 24:ejuni på Sandy Lodge Golf Club i England.

Ni kan följa resultaten via swedishgolftour.se och theopen.com

Vi ses!

Bästa Hälsningar

Victor Tärnström