Hej!

Det är mitt i sommaren och likaså i min tävlingssäsong. Senaste veckorna har jag varit i Skåne (Barsebäck & Österlen), i Norge (Fredrikstad), på Åda och Täby GK och spelat tävlingar. Strax innan detta spelade jag på Fjällbacka Golfklubb, där jag placerade mig på en delad 4e plats, vilket var mycket bra!
Jag hade hoppats på att spelet skulle fortsätta likaså under de senaste veckorna men det har varit lite trögt med missade cutter med 1-3 slag per tävling.

Åda, Camfil Nordic Championship och Täby Open

Kul att träffa flera av er på Åda Golfklubb under Camfil Nordic Championship! En av de bästa tävlingarna på touren. Tyvärr presterade jag inte alls som jag ville i den tävlingen vilket var en besvikelse.
Lyckligtvis bara några dagar senare på Täby Golfklubb spelade jag mer som jag vill, spelet kändes bättre och bättre ju längre tävlingen pågick och de sista 9 hålen på finalvarvet började jag med eagle och gick 4 under par.

Förra veckan spelade jag seriespel tillsammans med Stockholms Golfklubb på Sollentuna GK.Ett annorlunda spelformat med foursome, bästboll och singelvarv. Så det var en kanonvecka för min del att få chansen igen att våga spela på det sätt jag vill!
Mitt spel var okej och vi kom på 3e plats som lag i tävlingen.

Nu är jag hemma och har en vilovecka från tävling. Nästa tävling spelas på Bråviken Golfklubb den 1-3 aug, tävlingen ingår i Swedish Golf Tour och Nordic golf League.

Inbjudan:

Måndagen den 19e aug är du välkommen till min Victor Vänners träff på Kallfors Golfklubbmellan kl. 16-18. Vi börjar med en Clinic på rangen där jag visar och tipsar om olika slag, sen spelar vi tillsammans 12 hål på nya korthålsbanan Clean Course, en fantastisk fin korthålsbana. Vi avslutar runt 18.00 med en prisutdelning. Boka gärna av den tiden redan nu så ses vi och har ett par roliga timmar tillsammans!

Bästa Hälsningar

Victor Tärnström