Hej!

Hösten är här och golfsäsongen börjar gå mot sitt slut. Kul att träffa flera av er under Victors Vänner träffen på Kallfors, när vi tränade och spelade tillsammans på korthålsbanan Clean Course. Det blir det mer utav!

Augusti började rätt bra med en 16e placering på Bråviken GK, Swedish golf tour. Där jag var 14 under par. En lättspelad och fin bana gjorde scorerna låga!
LT var även på plats och gjorde ett reportage de sista 9 hålen under andra rundan. Roligt att jag då lyckades spela strålande golf och sköt 30 slag (-6). Ett viktigt läge för att först och främst klara cutten men efter dagens slut så var jag runt placeringen som jag slutade tävlingen på.

Spelade ytterligare två tävlingar under augusti på Kristianstad GK (topp 5 bana i Sverige) och i Finland på Alastaro Golfclub. Mitt spel på Kristianstad var inte riktigt som jag ville och missade tyvärr cutten. I Finland, på den relativt tuffa banan, började jag stabilt och gick första rundan på par och låg därmed på 30e plats. Andra dagen var inge bra och missade därmed cutten. Så inga resultat jag var nöjd med under senare delen av augusti.

Under september spelade jag tre st tävlingar. Först SM-match på Österåker GK (Västerled) där jag var laddad för bra spel. Mitt spel var okej men min motståndare spelade bättre och då blev det en kort tävling för min del. Under Pro-Am dagen fick jag spela på den nydesignade banan av Henrik Stenson, Österled, vilket var mycket kul. En häftig, fin och rolig bana att spela! Rekommenderar den!

Den andra tävlingen, Future series på Mälarö Skytteholm GK, så slutade jag på en delad 18e plats, på par totalt. Likaså var min score på Ekerum golfresort, Swedish golf tour. Men som resulterade i att jag missade cutten med ett slag. Tråkigt att inte få spela finalrundan då mitt spel var påväg att bli bättre och bättre, så som krävs för att placera sig i toppen.

Tävlingssäsongen är nu slut för min del och totalt sätt är jag inte där jag vill. Började säsongen bra med en 4e placering på Fjällbacka GK. Men efter det har jag inte kommit upp i den stabila nivån. Dock nu under sista tävlingen började saker och ting klarna upp och tränar nu vidare på det jag tror på kommer ta mig dit jag vill under nästa säsong!

Nordic golf League säsongen drar igång igen under februari i Spanien. Laddar upp inför ett bra 2020!

Bästa Hälsningar

Victor