Hej!

Tävlingssäsongen är slut för året och banorna har stängt. Nu börjar inomhusträningen (www.golflounge.se) och utvärdering av säsongen.

För två veckor sedan kom jag hem från Grekland, Costa Navarino, där jag träffade flera utav er. Ett mycket härligt gäng och kul resa!

Tävlingarna för nästa säsong börjar i mitten av februari på Emporda Golf i Spanien, följt av två st ytterligare tävlingar under mars på PGA Catalunya. Alla fyra st tävlingar ingår i Road to Europe order of merit (nordiska touren). Tävlingarna i Norden börjar sedan under april och spelas hela vägen tom. oktober. Nästa år spelas sannolikt europatour-kvalet igen (beroende på covid-19). Ett kval bestående av tre st tävlingar där 25 st av alla tusen spelare får spelrättighet på Europatouren. Tufft nålsöga men jag vet att jag har kapacitet för det i grund och botten.

Nu under slutet av oktober så har jag och tränare, pappa Johan, kollat igenom äldre sving videos från år 2011-2013 då jag tycker jag slog bollen som bäst. Vi kan se skillnader jämfört med idag. Sedan den åldern har jag bibehållit hög kvalité i mitt närspel och förbättrat min puttning. Mitt fokus blir nu att träna in det svingmönstret igen. Då kan mina resultat bli fantastiskt bra igen då jag använder mig av & tränar vidare på det mentala spelet jag lärt mig över min golfkarriär.

Nu vill jag bevisa det jag kan och samla på mig det självförtroende jag vet krävs & som jag upplevt tidigare på golfbanan.

Tack för att ni stöttar min satsning! Det betyder mycket och min dröm kvarstår attuppnå mitt höga mål & att ni är med på resan. Stort Tack till Marie, Greisonfashion som kommit in som ny sponsor!

Vi ses och hörs,

Bästa hälsningar

Victor