Hej!

Nytt år och nya möjligheter brukar det låta och det är så det känns. Hoppas ni haft en härlig jul & nyårsfirande!
Stort tack för ert stöd under 2021 och det fortsatta under detta år!

Min träning och utveckling går framåt med tydliga steg.
Känner mig mycket motiverad och det ska bli roligt under kommande tävlingssäsong. Jag tror att jag kommer spela bra och jag känner hur mycket jag trivs med att kämpa mot mina mål.

Oavsett när (mina högt satta mål) resultaten blir exakt så som jag vill, så är jag övertygad om att de kommer inträffa så småningom! — Då alla bitar i mitt spel (tekniken, rutiner & de mentala processerna) faller på plats och blir mer omedvetet/automatiskt.

Just nu tränar jag på gymmet, hemma och på Golflounge i Södertälje — och det är mest fokus på tekniken i spelets olika delar, med inslag av rutiner och mental träning.

Under januari reser jag till Spanien en vecka för träning och spel. Då fortsätter jag på samma tränings spår men fokuserar mer
på närspelrutiner och mentala processer under spelet.

Som det ser ut just nu arrangeras mina två tävlingar som planerat den
18-20 22-24 februari, på Emporda Golf & Resort i norra Spanien (Girona). Tävlingarna ingår i totalrankingen på Road to Europe.
Kanontillfälle att testa av mig själv under riktig tävlingssituation, förhoppningsvis hoppa upp på rankningen och ta med mig hem några viktiga saker att jobba vidare på!

Den 16-23 mars reser jag iväg igen för egen träning till El Torre Golf & Resort i Spanien, kombinerat med jobb på Johan Tärnströms golfresa.

Vi ses och hörs!

Bästa hälsningar

Victor Tärnström